Skip to main content

Wij komen heel graag in contact met jou!

Ben jij net zo enthousiast over jouw project als wij zijn over de uitvoering daarvan? Of wil jij onze Studio nu met je eigen ogen aanschouwen? Neem dan contact met ons op of plan jezelf in voor een (online) bezoek om de mogelijkheden te bespreken. Tot snel.

Voor een eerste keer in Nederland wilden wij met Bosch Professional een livestream houden voor de uitleg en gedeeltelijke lancering van onze nieuwste producten van de Bosch Professional lijn. Niet alleen konden we met al onze vragen bij Sam en zijn team terecht, ook werden we overal in ondersteund en op de dag zelf fantastisch ontvangen. Wat heerst er een relaxte sfeer in de studio. Zeer prettige samenwerking.

BoschBosch Professional Nederland

Door met Studio Breda samen te werken is onze podcast er écht prachtig op komen te staan en konden we hem ook nog eens live voor publiek opnemen in een uitverkochte zaal in de Avenue, bij de studio naast.

TunnelvisiePodcast over Wie is de Mol?

De samenwerking met Studio Breda vinden wij een zeer prettige. Sam denkt altijd met ons mee over hoe we ons half-jaarlijks webinar weer naar een hoger niveau kunnen tillen. We doen graag zaken met de Studio.

Natascha FlikkenschildUWV Werkgever Servicepunt West-Brabant

Wij kwamen via een kennis bij Sam van Studio Breda terecht met een idee voor een podcast. Niet alleen mochten we voor bijna niets een eerste podcast opnemen en uitproberen, ook heeft Sam voor ons de video opname, audio opname, edit, het graphic design en verspreiding van onze podcast verzorgd. Van een simpel idee wat we hadden voelt het resultaat nu direct alsof de podcast al jaren bestaat... dankjewel!

Pim en MargotAnders Bedraad - de autisme Podcast

Contact

Wil je meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een voorstel op maat of plan een afspraak in. STUDIO Breda zorgt graag voor een passende vertaling van jouw ideeën!

 

Studio Breda

Waterstraat 9
076-2065011
info@studiobreda.nl
09.00 – 18.00 uur

Nog geen idee? Laat je inspireren door onze specialisten

Close Menu
Studio Breda

Waterstraat 9
076-2065011
sam@livestudiobreda.nl
09.00 – 18.00