Skip to main content

Wij zijn Studio Breda

Bij Studio Breda werken we met professionals in ons vakgebied. Wordt van A tot Z ondersteund. Van idee tot uitvoering en alles wat daar tussenin zit. Maak kennis met ons getalenteerde team;

All-round studio in hartje Breda

Of je nu geïnteresseerd bent in het hosten van livestreams en webinars, het maken en bewerken van video’s, het perfectioneren van audio-opnames, het starten van jouw eigen podcast, opnames op locatie of het creëren van professionele content voor jouw YouTube-kanaal, wij staan klaar om jou te ondersteunen.

sam, onze creatieve duizendpoot en co-creator

Sam

Co-creator & creatieve duizendpoot

Voor de creativiteit van Sam hoef je nooit ver te zoeken! Logo's, scripts, animaties, video's, podcasts.. geef 'm één zin, en binnen een uur rolt jouw nieuwe concept zowel visueel als conceptueel van de band.

Creatieve duizendpoot is op deze 30-er meer dan van toepassing.

de expert video editor van studio breda

Rogier

Video Editor

Maak kennis met Rogier, onze creatieve goeroe en brein achter spetterende video montages. Rogier benadert elk project met een frisse blik en tovert 'gewone' beelden om tot meesterwerken. Op zoek naar een video die niet alleen indruk maakt, maar ook een glimlach opwekt? Rogier is de man!
De expert videograaf van studio breda

Frank

Videograaf

Ontmoet Frank, onze beeldmaker en beeldverteller! Met zijn camera vangt hij niet alleen momenten, maar creëert hij impactvolle verhalen. Frank zorgt ervoor om met elke opname een meesterwerk tot leven te brengen. Zoek je een storyteller die jouw verhaal perfect kan overbrengen op beeld? Frank staat voor je klaar!

John-Roy

Video Editor

Ontmoet John-Roy, onze videomagician! Hij tovert 'gewone' beelden om tot meesterwerken. Op zoek naar een video die knalt en een glimlach tevoorschijn tovert? John-Roy is your guy! Zijn specialiteit? Maatwerk! Zijn creativiteit past hij aan als een veelzijdige outfit, geschikt voor elke gelegenheid. Let's make video with impact!

Meest gestelde vragen

Kan ik de beelden achteraf terugkijken?

Kan ik mijn eigen presentatie of video's laten zien?

Zijn jullie er voor iedereen?

Ja! Je bent van harte welkom in hartje Breda voor jouw livestream, podcast of youtube/ video opname We kijken graag naar een passend voorstel met jouw wensen. Of je nu een korte bedrijfspresentatie van een kwartier wil streamen of een heel podcastseizoen op wil nemen? Niks is te gek!

Kan ik gemakkelijk parkeren bij jullie in de buurt?

Nog geen idee? Laat je inspireren door onze specialisten

Close Menu
Studio Breda

Waterstraat 9
076-2065011
sam@livestudiobreda.nl
09.00 – 18.00