Skip to main content

Mobiele opname Studio Breda

Het opnemen van een stuk content op locatie kan best ingewikkeld zijn. Hierin wil je dat de content professioneel en van hoge kwaliteit is. Studio Breda ondersteunt partners bij het creëren van content op locatie. Niet de juiste apparatuur aanwezig? Ook dat is voor ons geen probleem. Onze professionele apparatuur is altijd tot jullie beschikking en zo kan jij overal geweldige content maken.

Voorbereidingen

Voorafgaand aan een project gaan onze experts samen met jullie in gesprek om een plan te maken. Hoe gaan we het aanpakken en wat is daarvoor nodig. Als we een hier een duidelijk beeld van hebben kunnen we het plan uit gaan werken. We kijken hier bijvoorbeeld naar welke apparatuur er nodig is en waar de content gedeeld gaat worden.

Het plan uitwerken

Als er een plan is gemaakt voor het opnemen op locatie gaan wij deze samen uitwerken. Wij bieden ondersteuning in gedurende het volledige traject. Wil je alleen gebruik maken van de apparatuur dan kan dat natuurlijk ook. Samen met jullie zorgen we ervoor dat jullie content professioneel gerealiseerd wordt.

Opname mogelijkheden

Vergaderingen, presentaties, open dagen en podcasts. Dit zijn enkele voorbeelden waar onze mobiele opnamestudio voor gebruikt kan worden. Deze mogelijkheid geeft je de ruimte om content op te nemen. Maar ook om deze gelijk uit te zenden doormiddel van een livestream. De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos dus wij horen graag hoe wij jullie op locatie kunnen ondersteunen.

Een opname op locatie maken?

Benieuwd hoe wij jullie kunnen ondersteunen in het opnemen op locatie? Plan een kennismakingsgesprek in en samen tillen we jouw content naar een hoger niveau.

Close Menu
Studio Breda

Waterstraat 9
076-2065011
sam@livestudiobreda.nl
09.00 – 18.00