Skip to main content

Welkom bij STUDIO Breda!

Jouw ultieme all-round greenscreen studio in het centrum van Breda voor een breed scala aan creatieve mogelijkheden. Of je nu geïnteresseerd bent in het hosten van livestreams en webinars, het maken en bewerken van video’s, het perfectioneren van audio-opnames, het starten van jouw eigen podcast, opnames op locatie of het creëren van professionele content voor jouw YouTube-kanaal, wij staan klaar om jou te ondersteunen. Onze moderne faciliteiten en ervaren team bieden de perfecte omgeving om jouw creatieve visie tot leven te brengen. Ontdek hieronder meer over de diverse diensten die we bieden en laat Studio Breda jouw creatieve hub zijn.

Livestream & webinar

Bij STUDIO Breda bieden we uitstekende faciliteiten voor livestreams en webinars. Met ons geavanceerde greenscreen, of de locatie van één van onze partners kun je jouw online evenementen professioneel presenteren met aangepaste achtergronden en desgewenst live interactie met jouw publiek.

Audio opname & editing

Geluidskwaliteit is essentieel, en Studio Breda biedt top-notch audio-opnames en editing diensten. Of het nu gaat om voice-overs, podcasts of (lokale) radio, wij zorgen er middels professionele apparatuur en expertise voor dat jouw audio perfect klinkt. Neem contact met ons op voor meer advies.

Video opname & editing

Voor hoogwaardige video-opnames en professionele editing bent u bij STUDIO Breda aan het juiste adres. Onze studio is uitgerust met alles wat je nodig kunt hebben; een plafond vol lichten, een greenscreen én een edit- en opnametoren. Ons ervaren team staat klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Podcasts

Start jouw eigen podcast moeiteloos bij Studio Breda. Wij bieden opnamefaciliteiten, deskundige audio en video editing en zelfs ondersteuning bij het verspreiden van en brainstormen over jouw podcast, zodat jouw content daar terecht komt waar jij het wil hebben.

Op locatie

Wil je op locatie opnemen? Onze mobiele opname-opties stellen jou in staat om flexibel te zijn en toch te profiteren van onze professionele apparatuur en technische ondersteuning. Niets is te gek. Van toneeluitvoeringen tot aan online calls met investeerders en alles daar tussenin.

Youtube studio

Maak van Studio Breda jouw eigen YouTube-studio. Met ons greenscreen en onze professionele apparatuur kun je hoogwaardige content creëren en jouw kanaal laten groeien met indrukwekkende video’s. Of je studio enkel wil huren óf er onze experts bij wil hebben, wij hebben alles in huis.

Nog geen idee? Laat je inspireren door onze specialisten

Close Menu
Studio Breda

Waterstraat 9
076-2065011
sam@livestudiobreda.nl
09.00 – 18.00