Skip to main content

Audio opname en editing Studio Breda

Het belang van kwalitatieve audio wordt in onze ogen vaak onderschat. Wij van Studio Breda zijn van mening dat hoe beter de audio is, hoe beter deze overkomt op de luisteraar. Met onze top-notch audio-opnames en editing diensten zorgen we dat jij altijd over de beste audio beschikt. Kom in contact om te kijken hoe wij jouw audio naar een hoger niveau kunnen tillen.

Contact

Audio opname en editing studio

Onze studio in hartje Breda geeft jou de mogelijkheid om professionele en audio content op te nemen en te bewerken. Ons team van experts staat klaar om ervoor te zorgen dat jouw geluidskwaliteit perfect is. Van voice-overs tot lokale radio en alles daartussen. Samen zorgen we ervoor dat we het maximale uit jouw audio halen.

Opname mogelijkheden Breda

Onze veelzijdige studio beschikt over verschillende manier om audio op te nemen of te laten horen. Of je nu op zoekt bent naar kleine microfoons die bijna niet te zien zijn of naar grote microfoons die elk geluid maximaal opvangen, wij hebben het in huis. Plan snel een kennismakingsgesprek in zodat we kunnen laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact

Audio editing

Heb je zelf audiobestanden liggen die nog moeten worden omgezet naar kwalitatieve content? En heb je zelf niet de kwaliteiten in huis om dit te doen? Ook dan staan wij voor je klaar. Onze experts gaan met de audio aan de slag en zorgen ervoor dat er een gewenst eindresultaat gerealiseerd wordt.

Video opname op locatie

Ook op locatie kan je profiteren van onze hoogwaardige audio-opname en professionele editing. Onze experts komen langs op locatie met de juiste apparatuur en zorgen dat ook op locatie geweldige audio wordt gerealiseerd. Lees hier meer over onze op locatie mogelijkheden.

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Onze hoogwaardige audio-opname, professionele apparatuur en editing kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld:

  • Podcasts
  • Voice-overs
  • Presentaties
  • Webinars

Dit zijn enkele voorbeelden waar onze kwaliteiten gebruikt voor kunnen worden. De opties zijn echter (bijna) eindeloos dus kom snel in contact om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Toe aan audio opname of editing?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van audio en editing? Plan snel een kennismakingsgesprek in.

Kennismaking inplannen
Close Menu
Studio Breda

Waterstraat 9
076-2065011
sam@livestudiobreda.nl
09.00 – 18.00