Skip to main content

Video opname en editing Studio Breda

In het huidige communicatielandschap is beeldmateriaal enorm belangrijk. Het opnemen en bewerken van dit beeldmaterieel blijkt echter vaak lastig te zijn. Studio Breda biedt hoogwaardige video-opnames en professionele editing aan. Zo zorgen wij samen dat ook jij het beste beeldmateriaal produceert.

Contact

Video opname en editing studio

Onze studio in hartje Breda geeft jou de mogelijkheid om hoogwaardige video content op te nemen en te bewerken. Ons team van experts staat voor je klaar om jouw visie tot leven te brengen. Wij ondersteunen met het bedenken van content, het opnemen van beeldmateriaal, het editen van de content tot het uiteindelijke delen van de content. Met al deze onderdelen zorgen wij er samen voor dat jij een grote stap gaat maken op het gebied van content!

Opname mogelijkheden Breda

Onze veelzijdige studio beschikt over verschillende mogelijkheden om content op te nemen. Of je nu op zoek bent naar een plafond vol lichten, een greenscreen of een edit- en opnametoren. Bij ons ben je aan het juiste adres. Plan snel een kennismakingsgesprek in zodat we kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Contact

Video editing

Heb je zelf al beeldmateriaal maar heb je niet de kwaliteiten in huis om deze om te zetten naar kwalitatieve content? Ook daar helpen onze experts je maar al te graag mee. Samen met jou gaan we kijken hoe we het gemaakte beeldmateriaal om kunnen zetten naar een gewenst resultaat.

Video opname op locatie

Ook op locatie kan je profiteren van onze hoogwaardige video-opnames en professionele editing. Onze experts komen langs op locatie met de juiste apparatuur en zorgen dat ook op locatie geweldige content wordt gerealiseerd. Lees hier meer over onze op locatie mogelijkheden.

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Onze hoogwaardige video-opnames en professionele editing kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld:

Dit zijn enkele voorbeelden waar onze kwaliteiten gebruikt voor kunnen worden. De opties zijn echter (bijna) eindeloos dus kom snel in contact om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Toe aan video opname of editing?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van video en editing? Plan snel een kennismakingsgesprek in.

Close Menu
Studio Breda

Waterstraat 9
076-2065011
sam@livestudiobreda.nl
09.00 – 18.00