Skip to main content

Livestream Studio Breda

De livestream markt blijft maar door groeien. Met een waarde die al verdubbeld is sinds 2016, wordt deze vorm een steeds interessantere optie in het communicatielandschap. Maar hoe en waar neem je nu een livestream op? Wij van Studio Breda komen graag in contact om te kijken waar de mogelijkheden op het gebied van livestreaming voor jou liggen.

Contact

Livestream Studio Breda

Onze studio in hartje Breda biedt uitstekende faciliteiten voor het opnemen van livestreams. Onze experts nemen je mee in het volledige livestreamtraject. We kijken eerst naar wat de voordelen zijn voor jouw bedrijf en vervolgens helpen wij bij het uitwerken van een idee. Heb je al een idee? Dan helpen wij met het uitwerken of finetunen zodat we snel kunnen beginnen met streamen. Vervolgens kunnen wij jullie klaar gaan maken voor het opnemen van de livestream.

Livestream studio huren

Heb je zelf de kennis en ervaring om een livestream op te nemen en zoek je alleen een locatie. Dan kan je ook alleen een livestream studio boeken. Neem contact met ons op en dan kunnen we kijken naar de beschikbaarheid van onze ruimtes.

Onze livestream mogelijkheden

Als het plan voor de livestream is uitgewerkt, kunnen we een locatie uit gaan zoeken. Wij beschikken over een studio met een geavanceerd greenscreen. Daarnaast beschikken wij over verschillende partners die andere settingen aanbieden. Op deze manier kan de livestream gepresenteerd worden met een achtergrond die helemaal is afgestemd op jouw behoefte.

Livestream op locatie

Wil je de livestream liever op een eigen locatie opnemen? Of wil je jouw event, vergadering of presentatie livestreamen? Dan maken wij dit natuurlijk ook mogelijk. Onze experts komen langs met de juiste kennis en apparatuur. Zo kunnen wij ook op locatie een professionele livestream opnemen en uitzenden.

Ready. Set. Livestream.

Het plan is af, de locatie staat klaar, jullie zijn goed voorbereid en livestream kan beginnen. Het opnemen van een livestream kan best spannend zijn. Omdat het alles live is, is de ruimte om fouten te maken niet zo groot. Wij zorgen dat jullie goed voorbereid zijn om de kans op fouten zo minimaal mogelijk te maken.

Er is ook een optie om de livestream vooraf op te nemen en uit te zenden als een livestream. Het voordeel hiervan is dat de ruimte voor fouten een stuk groter is. Wij kunnen hier eventueel in knippen of kunnen stukken opnieuw opnemen. Het nadeel hiervan is dat je geen vragen kunt beantwoorden in de video. Dit kan nu alleen nog maar in de reacties.

Bereik jouw doelgroep

We hebben vooraf een duidelijk plan gemaakt hoe we de doelgroep gaan bereiken en op welk media. Er zijn tegenwoordig heel veel plekken waar je kan livestreamen. Denk hierbij aan platforms als Facebook, Youtube en Twitch. Elk platform kan op zijn eigen manier een bepaalde doelgroep aanspreken. Onze experts weten precies op welk platform wij jouw doelgroep kunnen bereiken.

Benieuwd hoe dit allemaal in zijn werking gaat? Hier een voorbeeld van een projectcase met Bosch Professional.

Een livestream iets voor jou?

Benieuwd naar de mogelijkheden die livestreams jou te bieden hebben? Plan een kennismakingsgesprek in om op zoek te gaan naar de voordelen die livestreams voor jou hebben.

Contact
Close Menu
Studio Breda

Waterstraat 9
076-2065011
sam@livestudiobreda.nl
09.00 – 18.00