Skip to main content

YouTube studio Breda

YouTube is een van de grootste social media platforms ter wereld. 9,9 Miljoen Nederlanders gebruikten het platform in 2023 wel eens. Een stijging van 7 procent ten opzicht van het jaar daarvoor. Het diverse platform biedt oneindig veel content aan voor elke doelgroep. YouTube is op veel verschillende manieren in te zetten en dat begrijpen van Studio Breda maar al te goed. Onze uitgeruste YouTube studio geeft jou de mogelijkheid om professionele, kwalitatieve content op te nemen.

Contact

YouTube Studio Breda

Onze studio in hartje Breda geeft jouw de mogelijkheid om professionele YouTube content op te nemen. Wij hebben alle kennis in huis om van jouw YouTube concept een succes te maken. Van professionele camera’s tot greenscreens, wij hebben het. Als de video is opgenomen staan onze experts ook klaar voor het volledige editingproces.

YouTube op locatie

Wil jij een YouTube video opnemen op locatie maar heb je hier niet de juiste apparatuur voor? Ook dan staan onze experts klaar om jou te begeleiden naar professionele YouTube content. Ze komen langs met de benodigde apparatuur en creëren samen met jou, supergave YouTube content op locatie.

Video editing

Video’s op YouTube zijn vrijwel altijd geëdit. Dit wordt gedaan omdat video’s dan nog aantrekkelijk worden en makkelijk te bekijken zijn. Wij hebben bakken met kennis in huis als het gaat om editing. Daarnaast hebben wij de kwaliteiten in huis om professionele en mooie thumbnails te maken. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en onze experts laten daarom jouw wensen uitkomen. Meer informatie over editing vind je hier!

Voordelen YouTube

YouTube is een laagdrempelig platform waarop je vrijwel alle content mag posten. Je kunt je creativiteit hier echt zijn werk laten gaan. Daarnaast is het een platform waar bijna elke doelgroep wel op te vinden is. Veel van deze doelgroepen zijn ook in grote getallen aanwezig op YouTube. De uitdaging zit hem er vooral in om het juiste publiek te bereiken.

YouTube voor bedrijven

De waarde van YouTube wordt door bedrijven nog wel eens onderschat. YouTube is namelijk de tweede grootste zoekmachine ter wereld. Doordat YouTube onderdeel is van google is de combinatie van de twee erg goed in te zetten voor marketingdoeleinden. Wij komen graag in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden die YouTube voor jou als bedrijf te bieden heeft.

YouTube content

Je kunt YouTube gebruiken voor ontelbaar veel content. Voorbeelden hiervan zijn:
• Vlogs
• Tutorials
• Doe-het-zelfvideo’s
Podcasts met beeld
Livestreams

YouTube iets voor jou?

Ondertussen een idee gekregen of YouTube iets voor jouw bedrijf is? Of ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Wij van Studio Breda gaan graag samen met jou op zoek naar de voordelen die YouTube voor jou kan hebben.

Dus wacht niet en start jouw YouTube avontuur vandaag nog!

Close Menu
Studio Breda

Waterstraat 9
076-2065011
sam@livestudiobreda.nl
09.00 – 18.00