Skip to main content

Podcast

49% van alle Nederlanders luisterde in 2023 wel eens naar een podcast. De podcast is niet meer weg te denken uit het communicatielandschap. Maar is een podcast nu ook interessant voor jou? En hoe zet je een podcast op? De experts van Studio Breda komen graag in contact om te kijken waar de mogelijkheden voor jouw bedrijf liggen.

Contact

Podcast studio Breda

Onze studio in hartje Breda biedt de mogelijkheid om moeiteloos een eigen podcast te starten. Hier nemen wij jou mee in een volledig traject. Is er al een idee voor de podcast? Dan werken wij deze verder uit. Is er nog helemaal geen idee? Dan kijken wij samen naar verschillende mogelijkheden die podcasts voor jou te bieden hebben.

Podcast opnemen

Is er een idee en is deze uitgewerkt dan kunnen we de podcast gaan opnemen. Wij bieden diverse settingen aan waarin de podcast opgenomen kan worden. Alleen audio, maar ook audio en video. Met twee personen, of met meerdere personen. Niets is te gek. Onze opnamefaciliteiten bieden professionele audio en video ondersteuningen. Het technische aspect van de podcast wordt door onze expert op zich genomen. Zo kunnen jullie je focussen op het maken van een geweldige podcast.

Podcast op locatie

Wil je liever een podcast opnemen op een eigen locatie of event. Dan kan dit natuurlijk ook. Onze expert komen langs met de benodigde kennis en apparatuur. Zo zetten wij ook op locatie een professionele podcast op.

Podcast opgenomen en nu?

De podcast is opgenomen, maar hoe nu verder? Nadat een podcast is opgenomen zit hier nog een nabewerkingstraject aan vast. Onze experts zorgen dat de podcast volledig in de stijl die jullie willen geëdit zal worden. Zo kan het een strakke podcast worden waar veel in is geknipt. Of juist een lossere podcast waar dit minder in wordt gedaan. In deze fase ook gekeken naar de verstaanbaarheid van de audio. Daarnaast kijken we naar de mogelijkheden voor muziek en geluiden.

Bereik jouw doelgroep

De podcast is af en klaar om online te gaan. In deze fase helpen wij bij het verspreiden van de podcast op de juiste kanalen. Wij geven advies om zo te zorgen dat de content op de plek komt waar jullie deze willen hebben.

Voordelen podcast

Podcasts zijn toegankelijke en laagdrempelige manieren om in contact te komen met jullie doelgroep. Het jaarlijks aantal luisteraars van podcast blijft groeien en steeds meer bedrijven haken in op deze trend. In een podcast kan je makkelijk en op de manier waarop jij wil een boodschap overbrengen. Voor meer voordelen van podcasts, kijk hier.

Een podcast iets voor jou?

Ondertussen een idee gekregen of een podcast iets voor jouw bedrijf is? Of ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Wij van Studio Breda gaan graag samen met jou op zoek naar de voordelen die een podcast voor jou kan hebben.

Dus wacht niet en start jouw podcast avontuur vandaag nog!

Close Menu
Studio Breda

Waterstraat 9
076-2065011
sam@livestudiobreda.nl
09.00 – 18.00