BST De Derde Akte: Drama en expressie tot perfectie vastgelegd

2021 – heden
Locatie opname
Live ondersteuning
Live techniek

In een boeiende samenwerking met Studio Breda brengt BST De Derde Akte hun toneelstukken tot leven, en worden deze professioneel vastgelegd met behulp van onze technische ondersteuning.

Studio Breda bewijst zich jaarlijks meermaals als de ideale partner voor creatieve projecten, en deze keer schittert BST De Derde Akte op het erepodium. De toneelvereniging heeft de stap gezet naar niet alleen het vastleggen van hun uitvoeringen, maar ook het technisch laten ondersteunen daarvan middels camera’s die live in de voorstellingen te zien zijn op het podium.

Wat Studio Breda uniek maakt in deze samenwerking, is niet alleen de technische expertise maar ook de passie voor het vastleggen van de essentie van live-uitvoeringen. De studio biedt niet altijd uitkomst, dus komen we ook graag op locatie langs. Een ervaren team dat begrijpt hoe belangrijk het is om de emotie, de energie en de artistieke nuances van live toneel vast te leggen gaan dan met ons mee.

De Derde Akte heeft baat bij de mogelijkheid om hun toneelstukken op een professionele manier op te nemen, waardoor ze een breder publiek kunnen bereiken én een fijn aandenken hebben aan het stuk waar ze zo lang op gerepeteerd hebben. Onze samenwerking opent de deur naar nieuwe mogelijkheden voor BST De Derde Akte. Het stelt hen in staat om niet alleen lokale toeschouwers te bereiken, maar ook een breder publiek aan te spreken dat anders niet de kans zou hebben gehad om getuige te zijn van hun indrukwekkende uitvoeringen.

Deze samenwerking belichaamt de kracht van technologie in het ondersteunen en bevorderen van kunst, waarbij live-uitvoeringen een tijdloze dimensie krijgen en toegankelijk worden voor een veel breder publiek.